ISKOLATEJ PROGRAM 2024

„Az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 19/2021. (V. 5.) AM rendelet (továbbiakban: Rendelet) lehetővé teszi, hogy az önkormányzatok pályázati kiírás közzétételéről döntsenek annak érdekében, hogy a későbbi nyertes beszállító partner (Szállító) meghatározott termékek körét heti 2-4 kiosztási napon átadja a Fenntartó által kijelölt intézmény részére, ahol kiosztásra kerül a végső kedvezményezettek (óvodások) között. A Rendelet 11. § (1) bekezdés értelmében a fenntartó az adott tanév kezdetét megelőző május 5-éig előzetes ajánlattételi kiírást tesz közzé, amelyben megjelöli az ellátandó nevelési-oktatási intézményeket és azok adatait és nevelési-oktatási intézményenként rögzíti a programban kiosztandó termékek körét.

Békéssámson község Önkormányzat Képviselő-testülete 44/2024. (IV.23.) határozatával döntött arról, hogy az óvoda- és iskolatej program szabályozásáról szóló 19/2021. (V. 5.) AM rendeletben foglaltakkal összhangban, a Békéssámsoni Községi Óvoda óvodásai, mint végső kedvezményezettek egészséges fejlődésének elősegítése érdekében részt vesz az óvoda- és iskolatej programban, a programban történő részvétel időtartamát 2024/2025. tanévben határozta meg.

A jogszabályi rendelkezéseknek történő megfelelés és a programban történő eredményes részvétel érdekében Békéssámson község Önkormányzata az alábbi pályázati felhívást teszi közzé:

44_2024. (IV.23.) Kt kivonat iskolatej

Ajánlattételi felhivás iskolatej program

Az ajánlattételi felhívás értelmében az ajánlattétel beérkezésének határideje: 2024.05.12. nap

Az ajánlatok elbírálására az ajánlattétel beérkezésének határidejét követően rendkívüli testületi ülés keretében kerül sor.

Annus István sk.

polgármester

Békéssámson község Önkormányzata”

Köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük